ETT MAGISKT ARBETE TILL TRUMMANS SÅNG

Att skapa ett kraftsmycke är ett arbete i tre steg. Du berättar för mig vilket djur (eller liknande kraft) du vill ha som smycke. Jag påbörjar arbetet genom att med trumman till hjälp sätta mig i trans och utföra en shamansk resa för att ta kontakt med ditt kraftdjur, dina andehjälpare eller ditt högre jag för att få till mig hur smycket ska se ut.

Därefter gör jag en skiss på det smycke som jag fick till mig och skickar bilden till dig så att du får godkänna utseendet innan jag påbörjar tillverkningen.

När smycket är färdigt gör jag ytterligare en resa där jag kraftsätter smycket med ditt kraftdjur eller de energier som kommer till mig under arbetet.

Givetvis finns även alternativet att jag kraftsätter ett smycke du redan har, eller att du väljer ett smycke ur min ordinarie produktion som du finner på www.brisingasmycket.se. Vet du inte vad du har för kraftdjur? Det brukar finnas lösningar på det också! Jag kan ge dig lite trips och trix, du kan gå en nybörjarkurs hos t ex Ellen Sjödin på Solhjulet eller så kan jag (eller någon annan kunnig shaman) hämta kraftdjuret åt dig.

På grund av att kraftsmycken är mycket personliga och ofta helt privata, har jag svårt att lägga upp ett bildgalleri här. Om du är intresserad av att se vad jag brukar göra för smycken kan du kika på www.brisingasmycket.se

Beställ ditt helt unika kraftsmycke genom att maila dina önskemål till: sara@brisingasmycket.se